Join in on the fun

Schijf je hier in

U bent op de juiste plaats om uw deelname aan de 7editie van de Thielt Classic Rally te verzilveren. Belangrijk: om te mogen deelnemen, moet uw wagen (eerste modeljaar) van vóór 01.01.1985 zijn. Zorg dat u volgende gegevens bij de hand hebt om uw inschrijving vlot te laten verlopen:

• Het inschrijvingsbewijs van uw classic car

• Bouwjaar

(Aanvraag tot) Inschrijven kan zolang er plaatsen zijn.

Voor de eerste keer dit jaar kan u als deelnemer ook deelnemen aan de RT by Adirack

Een “RT” in rally-termen staat voor “Regularity Trial” (Regelmatigheidstest), een type rally waarbij deelnemers een vooraf bepaalde gemiddelde snelheid moeten handhaven over een bepaalde afstand. Het draait hierbij om nauwkeurigheid en consistentie, waarbij strafpunten worden toegekend voor het te vroeg of te laat passeren van controlepunten. Deze uitdaging wordt voor het eerst toegevoegd aan de Thielt Classic Rally; voor geïnteresseerde kandidaten.

Deelnemer form

Piloot

 

Co-piloot

 
 

Basis

435€: 2 personen piloot & co-piloot (*).
U kan maar één voertuig per persoon inschrijven.

Zijn er nog personen die mee willen rijden in uw wagen?
Bijkomende personen in de wagen: 125€/pp

Wil u ook meedoen aan de RT? U betaalt 150€ extra /wagen

Een “RT” in rally-termen staat voor “Regularity Trial” (Regelmatigheidstest), een type rally waarbij deelnemers een vooraf bepaalde gemiddelde snelheid moeten handhaven over een bepaalde afstand. Het draait hierbij om nauwkeurigheid en consistentie, waarbij strafpunten worden toegekend voor het te vroeg of te laat passeren van controlepunten. We voegen dit voor de eerste keer als extra uitdaging toe aan de Thielt Classic Rally.

RT by Adirack

(*) alle prijzen zijn inclusief btw.

U kan later volgens beschikbaarheid opties en extra vips bij boeken.

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Totale prijs: € 435